Cateringfirma för dig som vill ha maten direkt hem på bordet

En cateringfirma kan ge dig en service som är svårslagen. Tänk dig att få hem färdiglagad mat direkt på bordet. Du kan till och med få den serverad om du vill.

Hör du till dem som inte tycker att det är så roligt att laga mat? Skulle du vilja ha maten hemkörd varje dag eller i alla fall några dagar i veckan? Kanske driver du eget företag som ligger lite avsides och där de anställda har svårt att ta sig till en lunchrestaurang. Catering är svaret på alla dessa bekymmer.

De som älskar att laga mat gör det för att det är det de är bra på. Sedan finns det de som gillar att köra bil och kanske till och med servera mat. Kombinationen är helt enkelt magisk när det gäller att driva en cateringfirma. En person lagar mat, den andra kör ut och serverar om det efterfrågas.

Cateringfirma är ett lysande koncept

Du som vill ha en storslagen fest, och inte vill stå i köket hela dagen när gästerna ska anlända, kan istället beställa catering i Västerås där alla genast kommer skyndande till din undsättning. Du får maten du älskar lagad på bästa sätt och den blir dessutom hemkörd och anländer i perfekt tid.

Vill du att någon ska servera dina gäster all god mat låter du cateringfirman ta hand om den lilla detaljen också. Det är en lätt uppgift för dem eftersom de jobbar i den här branschen där de har som policy att ge alla den service de vill ha.

18 Feb 2023

Gina Dirawe med kristallen

Gina Dirawi föddes 1990 i Sundsvall. Familjen har palestinska rötter och kommer från Libanon. En farbror som läste i Uppsala lockade Dirawis far till Sverige och denne började studera i Sundsvall. Han gifte sig med en palestinska och de rotade sig i Sundsvall, där Gina Dirawi och hennes tre syskon sedan kom att växa upp. Gina Dirawis farfar var imam i Sundsvall fram till sin död i mars 2011. I Sundsvall gick hon gymnasieskolans naturvetarlinje och studerade därefter statsvetenskap och retorik vid Mittuniversitetet. Dirawi är även utbildad vid Röda Korset i frågor som rör hederskultur och hedersförtryck.