Anlita en flyttfirma från Stockholm som gör flytten mer effektiv

Anlitar du en flyttfirma i Stockholm så vet du att den både har tillgång till teknisk utrustning för en smidig flytt, och att den ger personlig service.

Det visar sig att teknologin har haft en stor, för att inte säga rejäl, inverkan på flyttbranschen i Stockholm. Flera flyttfirmor har börjat erbjuda tjänster på nätet. Det kan gälla offerter eller betalningar och ibland ser du även hur lätt det blir att kommunicera med kunder över nätet.

Men hur mycket teknologin än kan underlätta för dig som människa i vardagens små uppgifter är den personliga kontakten oöverträffad. Det är därför en erfaren flyttfirma i Stockholm vet att hålla balans mellan sin personliga service och automatiseringen. Det kommer du märka på ett positivt sätt när du kommer i kontakt med dem.

Flyttfirma för dig i Stockholm ger din flytt en del fördelar

Det finns många anledningar till varför du ska anlita en flyttfirma i Stockholm. En av dem är att det är hård konkurrens. Detta gör det viktigt för dem att hålla stilen och att arbeta effektivt utan att ha en alltför hög avgift för sina tjänster.

De säger sig självt att en flyttfirma i Stockholm gör allt för att hänga med i utvecklingen mer än på andra orter. Det är just på grund av den hårda konkurrensen som det innebär när det gäller att driva ett företag i en storstad. Med andra ord är det till en fördel för dig som kund.

21 Jun 2023

Gina Dirawe med kristallen

Gina Dirawi föddes 1990 i Sundsvall. Familjen har palestinska rötter och kommer från Libanon. En farbror som läste i Uppsala lockade Dirawis far till Sverige och denne började studera i Sundsvall. Han gifte sig med en palestinska och de rotade sig i Sundsvall, där Gina Dirawi och hennes tre syskon sedan kom att växa upp. Gina Dirawis farfar var imam i Sundsvall fram till sin död i mars 2011. I Sundsvall gick hon gymnasieskolans naturvetarlinje och studerade därefter statsvetenskap och retorik vid Mittuniversitetet. Dirawi är även utbildad vid Röda Korset i frågor som rör hederskultur och hedersförtryck.