Använd en mäklare på Kungsholmen för att fixa bostadsköpet

En mäklare på Kungsholmen var det som behövdes för att bostadsaffären skulle gå i lås. Nu skulle affären ros i hamn och bostaden skulle få en ny ägare!

Niclas sjönk ner i fåtöljen. Mia hade flyttat ut förra veckan. Det var både skönt och konstigt. Han var van vid att Mia ändå var nära, men beslutet hade varit ömsesidigt. Mia flyttade tillbaka till sin gamla lägenhet och Niclas bodde kvar i bostadsrätten som han ägde.

Niclas kände att det var för mycket Mia kvar i bostaden ändå. Det var inte hans längre mentalt, det var hans och Mias. Mia hade gjort färgval och köpt möbler med honom. Han kände att han behövde en nystart. Han älskade sitt Kungsholmen men kände att det fanns fler kvarter att utforska.

För en trygg affär anlita en mäklare på Kungsholmen

Bara för att han var läkare behövde han inte bo nära Sankt Görans sjukhus. Han ville ha ett mer fridfullt område, kanske Norr Mälarstrand funderade han.

Egentligen spelade det ingen större roll, när han hittade rätt lägenhet var han hemma. En fungerande öppen spis skulle vara drömmen i nästa bostad.

Det var dags att kontakta en mäklarfirma på Kungsholmen. Då kunde de värdera hans lägenhet och förbereda försäljningen av den. När värderingen väl var gjord så hade han ju en aning om hur mycket han kunde lägga på nästa bostadsrätt. Det skulle bli en skön nystart. Förhoppningsvis kunde han hitta en ny härlig runda för joggingturen också, det såg han fram emot!

1 Nov 2022

Gina Dirawe med kristallen

Gina Dirawi föddes 1990 i Sundsvall. Familjen har palestinska rötter och kommer från Libanon. En farbror som läste i Uppsala lockade Dirawis far till Sverige och denne började studera i Sundsvall. Han gifte sig med en palestinska och de rotade sig i Sundsvall, där Gina Dirawi och hennes tre syskon sedan kom att växa upp. Gina Dirawis farfar var imam i Sundsvall fram till sin död i mars 2011. I Sundsvall gick hon gymnasieskolans naturvetarlinje och studerade därefter statsvetenskap och retorik vid Mittuniversitetet. Dirawi är även utbildad vid Röda Korset i frågor som rör hederskultur och hedersförtryck.