En enkel väg att sälja bil i Stockholm

Vill du sälja din bil i Stockholm? Det är ibland svårt att hitta rätt köpare när så många finns på marknaden. Hur går det till och hur får man betalt?

När det börjar bli dags att göra sig av med en bil finns det oftast en del att fundera på. Vissa har helt enkelt bestämt sig för att i fortsättningen vara bilfri medan andra har hittat en ny pärla att älska. Andra byter av tvång. Bilen är för dyr, eller drivmedlet, eller försäkringen. Man har alltså olika förutsättningar.

Att det är populärt att försöka sälja bilar privat är ganska uppenbart för den som kastat en enda liten blick på det stora internetet. Det finns otaliga annonser och faktiskt är det så att dessa verkar bli lästa och att vissa agerar på dem. Vad som inte syns är det arbete man som säljare får lägga ned på försäljningen.

Låt en erfaren bilhandlare sälja din bil

Tycker du om att prata med tjuriga män som hittar fel på precis allting? Älskar du att ha en lång argumenterande pratstund med envisa personer som anser att din gamla bil är den sämsta de någonsin sett men ändå på något konstigt vis tycks vilja köpa den? Inte?

Det bästa och enklaste sättet att sälja bil i Stockholm är att sälja sagda bil till en riktig bilfirma. Du slipper hantera "intresserade" som sedan aldrig dyker upp och du slipper åka med på “provturer” där din pärla misshandlas friskt. Låt proffsen sälja din bil.

27 Jun 2023

Gina Dirawe med kristallen

Gina Dirawi föddes 1990 i Sundsvall. Familjen har palestinska rötter och kommer från Libanon. En farbror som läste i Uppsala lockade Dirawis far till Sverige och denne började studera i Sundsvall. Han gifte sig med en palestinska och de rotade sig i Sundsvall, där Gina Dirawi och hennes tre syskon sedan kom att växa upp. Gina Dirawis farfar var imam i Sundsvall fram till sin död i mars 2011. I Sundsvall gick hon gymnasieskolans naturvetarlinje och studerade därefter statsvetenskap och retorik vid Mittuniversitetet. Dirawi är även utbildad vid Röda Korset i frågor som rör hederskultur och hedersförtryck.