En professionell målare i Stockholm ser till att allt blir ordentligt gjort

När du ska måla om ditt hus eller din interiör är det viktigt att du anlitar en professionell målare i Stockholm. Då minskar risken för skador drastiskt.

Det kan tyckas enkelt att måla en vägg och måla om möbler eller att slänga på lite färg på fasaden. Det ska väl inte behövas en professionell målare för att göra det? Du har säkert tänkt tanken flera gånger eller hört någon uttrycka sig på detta sätt. Varför behövs då ett proffs?

En professionellt utbildad målare vet hur viktigt det är att göra förarbetet ordentligt. Du som amatör har säkert inte riktigt koll på vad arbetet egentligen innebär. Tvättar du av underlaget ordentligt? Slipar du alla skarvar och tar bort gammal färg? Ser du till att träet är dugligt?

Professionella målare i Stockholm slarvar aldrig

En proffsig målare i Stockholm låter sig inte bli jäktad och tillåter heller inte att det blir slarviga jobb utförda någonstans. De vet att det kan orsaka skador på byggnaden och till och med orsaka viss ohälsa hos dem som bor i huset om det slarvas med allt som ska göras innan.

Det hör även till deras utbildningar att veta vilken slags färg som är bäst för ändamålet. Ska det målas på fasaden är det en viss färg som gäller. Är det interiören som ska målas blir det något annat. Likaså med väggar och tak. Färg ska kunna andas. Det har man lärt sig med åren.

29 Aug 2023

Gina Dirawe med kristallen

Gina Dirawi föddes 1990 i Sundsvall. Familjen har palestinska rötter och kommer från Libanon. En farbror som läste i Uppsala lockade Dirawis far till Sverige och denne började studera i Sundsvall. Han gifte sig med en palestinska och de rotade sig i Sundsvall, där Gina Dirawi och hennes tre syskon sedan kom att växa upp. Gina Dirawis farfar var imam i Sundsvall fram till sin död i mars 2011. I Sundsvall gick hon gymnasieskolans naturvetarlinje och studerade därefter statsvetenskap och retorik vid Mittuniversitetet. Dirawi är även utbildad vid Röda Korset i frågor som rör hederskultur och hedersförtryck.