Flera anledningar att uppsöka en pålitlig tandläkare i Solna

Det finns många pålitliga tandläkare i Solna. Och det finns ännu fler anledningar till att boka in ett besök hos någon av dem! God tandhälsa är viktigt.

För att bibehålla en god tandhälsa är det mycket viktigt att göra regelbundna besök hos sin tandläkare. Generellt rekommenderar professionella tandläkare sina patienter att göra en check-up varje 6–12 månader för den allmänna tandhälsans skull. För mer omfattande behandlingar än en ordinarie undersökning bör man välja en tandläkare med rätt specialisering.

Hos en modern tandläkarklinik erbjuds patienten alltid en modern och skonsam behandling med utgångspunkt i patientens unika behov. Tandteknik är ett område som utvecklats enormt under de senaste åren. Många tandläkarkliniker har investerat stora summor för att hänga med i den senaste utvecklingen inom tandvård. Bedövning av såväl smärta som ångest är i dag en självklarhet hos de flesta tandläkare.

Akut tid hos tandläkare snabbt – för den som missat sina regelbundna undersökningar

Genom att besöka en tandläkare som Solna Dental regelbundet kan man undvika tandproblem. Det är mycket viktigt att bibehålla god tandhälsa, eftersom obehandlade tandproblem kan leda till andra typer av hälsoproblem. Att ha tänder i gott skick kan också bidra till ett förbättrat självförtroende eftersom man generellt känner sig mer bekväm med sitt leende.

Sammantaget finns inget att vänta på för den som inte varit hos tandläkaren på länge. Om man drabbats av akuta besvär går det ofta mycket snabbt att få tid hos en bra och professionell tandläkare. Som akut patient behöver man inte vänta på att en ordinarie tid ska bli ledig, utan får tillgång till särskilda akuttider.

12 Jun 2023

Gina Dirawe med kristallen

Gina Dirawi föddes 1990 i Sundsvall. Familjen har palestinska rötter och kommer från Libanon. En farbror som läste i Uppsala lockade Dirawis far till Sverige och denne började studera i Sundsvall. Han gifte sig med en palestinska och de rotade sig i Sundsvall, där Gina Dirawi och hennes tre syskon sedan kom att växa upp. Gina Dirawis farfar var imam i Sundsvall fram till sin död i mars 2011. I Sundsvall gick hon gymnasieskolans naturvetarlinje och studerade därefter statsvetenskap och retorik vid Mittuniversitetet. Dirawi är även utbildad vid Röda Korset i frågor som rör hederskultur och hedersförtryck.