Flyttjänster i Bromma som tar hand om packningen

En professionell flyttfirma i Bromma kan erbjuda mycket mer än bara transport och bärande av lådor. De kan även hjälpa till med packning och uppackning, vilket är perfekt för dig som inte vill göra det själv.

Att flytta på egen hand kan vara besvärligt och krävande. Allt måste packas ner i lådor, och det är inte alltid så enkelt som det låter. Det beror helt på vad detta "allt" inkluderar. Det gäller att inte glömma bort källarförråd, vindar och andra utrymmen där man har samlat saker år efter år utan att tänka närmare på det.

För de som blir lite panikslagna vid blotta tanken på att börja rensa ut i förråden kan det vara en tröst att veta att det finns professionell hjälp att få. När du tar in offerter från olika flyttfirmor kan du även fråga om de erbjuder tjänsten att packa och packa upp dina ägodelar.

Se till att flyttfirman är erfaren och försäkrad

Det är inte svårt att hitta en flyttfirma som erbjuder packning och uppackning, då de flesta flyttfirmor erbjuder detta. Men det är viktigt att välja en firma som har gedigen erfarenhet av att hantera alla aspekter av en flytt. Det är helt rätt att be om referenser och försäkra sig om att de har ett pålitligt rykte.

Även om du väljer en erfaren flyttfirma kan olyckan ändå vara framme. Det kan hända att en vas inte får den bästa möjliga inpackningen och att den hamnar på en olämplig plats i lastbilen, vilket kan leda till skador. Sådana saker kan hända även med de bästa försiktighetsåtgärderna. Men om något sådant skulle inträffa när du anlitar en professionell flyttfirma kan du åtminstone vara trygg i vetskapen om att firman är försäkrad och ansvarig för eventuella skador.

Här kan du läsa mer om du är intresserad av att kontakta en flyttfirma: flyttfirmabromma.se

14 Jul 2023

Gina Dirawe med kristallen

Gina Dirawi föddes 1990 i Sundsvall. Familjen har palestinska rötter och kommer från Libanon. En farbror som läste i Uppsala lockade Dirawis far till Sverige och denne började studera i Sundsvall. Han gifte sig med en palestinska och de rotade sig i Sundsvall, där Gina Dirawi och hennes tre syskon sedan kom att växa upp. Gina Dirawis farfar var imam i Sundsvall fram till sin död i mars 2011. I Sundsvall gick hon gymnasieskolans naturvetarlinje och studerade därefter statsvetenskap och retorik vid Mittuniversitetet. Dirawi är även utbildad vid Röda Korset i frågor som rör hederskultur och hedersförtryck.