Hur kan man få hjälp av en inredare i Uppsala?

Många människor kör fast i sin inredning. Lösningen kan vara att ta kontakt med en duktig inredare i Uppsala som ser hemmet med nya och fräscha ögon.

Många som bott i sina hem under lång tid kör fast i sin inredningsstil. Önskan kring att göra om hemma kanske finns medan orken tryter. Då kan det vara dags att ta hjälp av en duktig inredare från Uppsala, eller vilken stad man nu bor i. Någon som ser hemmet med nya ögon och vågar sig på att testa något nytt.

Att ta hjälp av en inredare behöver inte betyda att man ska göra om hela hemmet. Ibland handlar det bara om att möblera om med redan existerande möbler för att få till en helt ny känsla i hemmet. Kanske få ut mer av planlösningen eller få plats med en funktion som tidigare inte behövts.

Så arbetar en inredare

Kanske har man gått förbi reklam för företag som MOVI Design & Interiör i Uppsala och tänkt att sådana tjänster främst är till för rika och berömda. Då är det dags att tänka om. De allra flesta inredare arbetar med såväl privatpersoner som företag och brinner för att skapa snygga miljöer för alla sina kunder.

Inredare är dessutom väldigt lyhörda och gör inget över huvudet på sina kunder. Med tydliga moodboards och specificerade offerter går arbetet ihop med inredaren smidigt. Slutresultatet ska passa kunden och detta är något en erfaren och duktig inredare sätter stor stolthet i.

23 Jun 2023

Gina Dirawe med kristallen

Gina Dirawi föddes 1990 i Sundsvall. Familjen har palestinska rötter och kommer från Libanon. En farbror som läste i Uppsala lockade Dirawis far till Sverige och denne började studera i Sundsvall. Han gifte sig med en palestinska och de rotade sig i Sundsvall, där Gina Dirawi och hennes tre syskon sedan kom att växa upp. Gina Dirawis farfar var imam i Sundsvall fram till sin död i mars 2011. I Sundsvall gick hon gymnasieskolans naturvetarlinje och studerade därefter statsvetenskap och retorik vid Mittuniversitetet. Dirawi är även utbildad vid Röda Korset i frågor som rör hederskultur och hedersförtryck.