Mer kvalitetstid då man använder sig av en städfirma i Stockholm

Städa måste alla göra, sägs det och på sätt och vis är det sant. Alla hem blir så småningom smutsiga. Då är det dags att kontakta en bra städfirma i Stockholm.

Alla hinner med livet men alla har inte samma kvalitet eller glädje när man springer igenom det. Många har ordentligt krävande arbeten och alla vet hur lång tid det tar att ta sig hem från jobbet i storstadsregionerna. Tiden man har kvar för sig själv och dem man bryr sig om krymper. Det är inte heller enbart städning som måste fixas.

När tiden inte räcker till längre börjar många utveckla stressymptom och då är det faktiskt dags att sätta P. Alla behöver tid att koppla av för att må bra. Genom att anlita en populär städfirma i Stockholm tar man bort ett tidskrävande moment och skapar utrymme för familjeumgänge. Eller katt- och hundumgänge kanske?

Din städfirma ser till att din bostad hålls snygg

Oavsett hur mycket man står och önskar rengör sig inte hemmet på egen hand. Det krävs mer än så. Det krävs handfasta insatser med rengöringsmedel, dammsugare, hink och golvmopp innan det kan börja dofta rent. Där kan man enkelt få hjälp från en städfirma med både koll och engagemang.

En bra städfirma kan lite mer än att “bara” städa. De kan också se till att de anställda trivs genom att erbjuda bra villkor och rimliga löner. Så skapar man en miljö där personalen trivs och vill jobba kvar. Och gör livet trevligt även för kunderna.

21 Aug 2023

Gina Dirawe med kristallen

Gina Dirawi föddes 1990 i Sundsvall. Familjen har palestinska rötter och kommer från Libanon. En farbror som läste i Uppsala lockade Dirawis far till Sverige och denne började studera i Sundsvall. Han gifte sig med en palestinska och de rotade sig i Sundsvall, där Gina Dirawi och hennes tre syskon sedan kom att växa upp. Gina Dirawis farfar var imam i Sundsvall fram till sin död i mars 2011. I Sundsvall gick hon gymnasieskolans naturvetarlinje och studerade därefter statsvetenskap och retorik vid Mittuniversitetet. Dirawi är även utbildad vid Röda Korset i frågor som rör hederskultur och hedersförtryck.