När ska du kontakta mäklare på Hisingen

Underbara Hisingen, vem vill inte bo där? Med ett högt tryck på bostadsmarknaden, så gäller det att ha koll. Mäklare håller koll på bostad som kan passa dig.

Britta hade länge bott i Göteborgs stad och bara älskade det. Hon fick aldrig nog av det staden hade att erbjuda, även om hon var gammal, så var hon inte för gammal för Liseberg. Britta hade sina dagar då hon bara åkte ut till Hisingen och tog sina promenader. De var vackra och stillsamma promenader där hon alltid mötte härliga gummor och gubbar.

Detta var något hon ville uppleva varenda dag. Göteborg i Brittas hjärta, men Hisingen har stulit det. Det gick så långt att Britta själv började ha koll på utbudet i Hisingen. Det kändes omöjligt, vem skulle vilja flytta därifrån? En av de vackraste öarna i Sverige, dessutom den 5e största ön.

Vänd dig till en duktig mäklare

Britta vägrade att ge upp sin dröm. Hon ville bo där ute, men tills det fick hon snällt åka över dit för sina promenader. Britta kände sig som ett proffs på Hisningen redan, hon hade läst på mycket och tagit promenader på olika ställen. För att göra drömmen till verklighet snabbare, så kontaktade hon kunniga mäklare på Hisingen.

Det visade sig att de hade ännu bättre koll på området och kände dessutom till några bostäder som skulle säljas. Nu var Brittas jakt på ett nytt hem igång på riktigt och snart, med hjälp av mäklare, så skulle hon ha det.

8 Apr 2023

Gina Dirawe med kristallen

Gina Dirawi föddes 1990 i Sundsvall. Familjen har palestinska rötter och kommer från Libanon. En farbror som läste i Uppsala lockade Dirawis far till Sverige och denne började studera i Sundsvall. Han gifte sig med en palestinska och de rotade sig i Sundsvall, där Gina Dirawi och hennes tre syskon sedan kom att växa upp. Gina Dirawis farfar var imam i Sundsvall fram till sin död i mars 2011. I Sundsvall gick hon gymnasieskolans naturvetarlinje och studerade därefter statsvetenskap och retorik vid Mittuniversitetet. Dirawi är även utbildad vid Röda Korset i frågor som rör hederskultur och hedersförtryck.