Välj rätt mäklare i Sundsvall

Det kan vara svårt att veta vad du ska gå på när det gäller valet av mäklare i Sundsvall. Men med några goda tips kan valet bli mycket enklare för dig.

Åratal kan gå under tiden som du är i valet och kvalet gällande en försäljning av din fastighet. Men när det äntligen är dags att dra igång en försäljning så kan det ändå finnas en stor mängd frågetecken. Vilken mäklare ska du välja? Vilket pris ska ni gå ut med? Och vilka andra förutsättningar går det att lägga in i en försäljning?

Det kan kännas tryggt att få veta att en mäklare i Sundsvall kommer lotsa dig genom hela processen med en van och trygg hand och att du kommer få frågor på allt som rör dina möjligheter under försäljningen. Som vilket pris ni ska gå ut med och när du ska flytta ut ur fastigheten. Sådant som många annars kan känna en stor oro för.

Mäklare med erfarenhet

När du ska välja en mäklare i Sundsvall så kan det kännas som ett svårt val. Ska du välja någon som är ny eller någon som är mer erfaren? En större byrå eller en mindre? Någon lokal eller någon som ingår i en kedja? Men till syvende och sist handlar det oftast om vem du känner dig trygg med.

Vid en försäljning kommer mäklaren göra en värdering och därefter diskutera försäljningspriset med dig. Ni kommer även gå igenom detaljer som rör vad som ingår i försäljningen samt när en utflyttning önskas från din sida.

Hitta mer information om mäklare här: mäklaresundsvall.net

23 Apr 2023

Gina Dirawe med kristallen

Gina Dirawi föddes 1990 i Sundsvall. Familjen har palestinska rötter och kommer från Libanon. En farbror som läste i Uppsala lockade Dirawis far till Sverige och denne började studera i Sundsvall. Han gifte sig med en palestinska och de rotade sig i Sundsvall, där Gina Dirawi och hennes tre syskon sedan kom att växa upp. Gina Dirawis farfar var imam i Sundsvall fram till sin död i mars 2011. I Sundsvall gick hon gymnasieskolans naturvetarlinje och studerade därefter statsvetenskap och retorik vid Mittuniversitetet. Dirawi är även utbildad vid Röda Korset i frågor som rör hederskultur och hedersförtryck.